Skills4Retail projektben vesz részt az iskolánk

We are pleased to announce that Szent György Hang- és Filmművészeti Technikum is proudly a part of this outstanding initiative in cooperation with Junior Achievement Magyarország and Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége.
 
The Skills4Retail project offers us an incredible opportunity to contribute to the future of the retail and wholesale sector in Europe. We are very excited to be part of this project and believe that together, we bring changes that will have a positive, long-lasting effect on the retail sector and labour market as a whole.
 
Büszkék vagyunk arra, hogy a Szent György Hang- és Filmtechnika  részese ennek a kiemelkedő kezdeményezésnek a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége és a Junior Achievement Magyarország együttműködésében.
 
A Skills4Retail projekt hihetetlen lehetőséget kínál számunkra, hogy hozzájáruljunk az európai kis- és nagykereskedelmi szektor jövőjéhez. Nagyon izgatottak vagyunk, hogy részesei lehetünk ennek a projektnek, és hisszük, hogy együtt olyan változásokat hozunk, amelyek pozitív, hosszan tartó hatással lesznek a kiskereskedelmi szektorra és a munkaerőpiac egészére.
 

Tanáraink

Online jelentkezés Online
jelentkezés

Jelentkezz most, könnyen és gyorsan képzéseinkre! Csak egy pár kattintás és kezdetét veheti a tanulás.

E-jelentkezés

Facebook oldalunk Facebook
oldalunk

Csatlakozz oldalunkhoz, ha érdekelnek az iskola hírek, élet képek, fim és zenei újdonságok....

Kattints!

Segíthetünk? Segíthetünk?

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kérdezz iskolánkról és képzéseinkről, készséggel segítünk.

E-mail küldés

E-napló E-napló

Belépés a Szent György Média és Informatikai Szakközépiskola E-naplójába.

Belépés