Különleges múzeumlátogatás

Az 13. évfolyamos hangtechnikus diákjaink Szabó Károly szaktanárral egy különleges múzeumlátogatáson vettek részt. A Magyar Zene Háza kimondottan izgalmas helyszín a hangtechnikát tanuló fiatalok számára, különösen akkor, ha technikai szempontok szerint történik a bejárás.

Az épületsétára a Tápai Dóra zenepedagóguson kívül az osztályt  elkísérte a Magyar Zene Háza hangtechnikusa,  Schleer Miklós, aki a technikai helyiségekbe is bevitte a diákokat, ahol az audiótechnikai üzemeltetéssel kapcsolatban derült ki számos információ. Nagyon köszönjük a Magyar Zene Háza munkatársainak támogató hozzáállását, hogy ilyen különleges kérést is teljesítettek.

Külön köszönettel tartozunk az Interton Groupnak, akik a hangdóm és a termek audiovizuális rendszereit tervezték, telepítették. A cégtől Bogár István gondoskodott arról, hogy ezzel kapcsolatban külön előadást, technikai bemutatót kaphassunk az igazán különleges épület hangtechnikai kialakításáról. Végül kollégája, Martinec Ákos tartott a diákokkal, aki a Hangdimenziók - Zenei utazások térben is időben című állandó, kiállítás audiovizuális kialakításáról, az interaktív akusztikai rendszer kiépítéséről, telepítéséről beszélt.

Igazán hálásak vagyunk, nagyon nagy élmény volt.
 

 

Tanáraink

Online jelentkezés Online
jelentkezés

Jelentkezz most, könnyen és gyorsan képzéseinkre! Csak egy pár kattintás és kezdetét veheti a tanulás.

E-jelentkezés

Facebook oldalunk Facebook
oldalunk

Csatlakozz oldalunkhoz, ha érdekelnek az iskola hírek, élet képek, fim és zenei újdonságok....

Kattints!

Segíthetünk? Segíthetünk?

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kérdezz iskolánkról és képzéseinkről, készséggel segítünk.

E-mail küldés

E-napló E-napló

Belépés a Szent György Média és Informatikai Szakközépiskola E-naplójába.

Belépés