Miért tanulj nálunk mozgóképi és animációs szakon? 3. rész

Angol nyelv tanulása

Ma már szinte minden szakma elsajátítása esetén fontos, hogy megfelelő nyelvi ismeretekkel is bírjon a munkavállaló. A filmes- és animációs szakma is ezek közé tartozik: rengeteg külföldi produkció forgatása, vagy annak utómunkája készül Magyarországon, s ennek nemzetközi szakmai nyelve az angol. A filmkészítés számos esetben részfeladatokra bomlik, amelyet különböző országokban, különböző stábbal készítenek – a kommunikáció nyelve az angol. Egy-egy animációs, vagy hagyományos film készítésében több száz animátor, szakember vesz részt, sokan otthon végzik a munkájukat, és az interneten angolul kommunikálnak egymással.

A Mozgókép- és animációkészítő képzésben elvileg mindenhol tanulhatnak angolt a második évben a diákok. Mivel az angol nem a szakmai tárgyak körébe tartozik, gyakran ezt csökkentik, elhanyagolják. Mi ezzel ellentétesen gondolkodunk, egyetlen iskolaként duplájára növeljük az óraszámokat. Így két éven keresztül heti négy órában fejlesztheted az angol tudásodat. Járhatsz kezdő vagy haladó csoportba. Aktív nyelvhasználatra törekszünk, beszédcentrikusak az órák.

Elkötelezettségünket mutatja, hogy a tavalyi évben a Szent György az ETS GLOBAL nemzetközi nyelvvizsgacentrum szerződött, partneriskolája lett. Ez azt jelenti, hogy kedvezményesen, a piaci ár alatt nemzetközi nyelvvizsgát is tehetsz az iskolánkban.

De vajon milyen az angoloktatás színvonala? Mint írtam, nem megúszni akarjuk az angol oktatását, ebben is magas minőségre törekszünk. Nézd meg ezt a kis videót, amelyet Novák Marcell és Nagy Benjamin végzős diákjaink készítettek Szünder Brigitte angol tanárnő számára, egyfajta búcsúként, ajándékként: Búcsú Szünder Brigitte angol tanárnőtől

Képzésünkről az alábbi linkre kattintva olvashatsz részleteket, ahol jelentkezni is tudsz rá:

Mozgókép és animációkészítő képzés

Tanáraink

Online jelentkezés Online
jelentkezés

Jelentkezz most, könnyen és gyorsan képzéseinkre! Csak egy pár kattintás és kezdetét veheti a tanulás.

E-jelentkezés

Facebook oldalunk Facebook
oldalunk

Csatlakozz oldalunkhoz, ha érdekelnek az iskola hírek, élet képek, fim és zenei újdonságok....

Kattints!

Segíthetünk? Segíthetünk?

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kérdezz iskolánkról és képzéseinkről, készséggel segítünk.

E-mail küldés

E-napló E-napló

Belépés a Szent György Média és Informatikai Szakközépiskola E-naplójába.

Belépés