Iskolánkról

 

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMAINK:

PEDAGÓGIAI PROGRAM
ALAPÍTÓ OKIRAT
KÉRELEM
A TANÉV RENDJE
HÁZIREND
ÜGYINTÉZÉSI REND
CSENGETÉSI REND

Az 1988-ban alapított Szent György Média és Informatikai Szakgimnázium OKJ vagy felnőttoktatási rendszerben, nappali és esti tagozaton, több mint 1000 hallgató szerzett média, kommunikáció, informatika tárgyú szakképesítést.

Szent György Média és Informatikai Szakgimnázium fenntartója a Szent György Nonprofit Kft.

A Szent György Média és Informatikai Szakgimnázium mindig is híres volt neves oktatóiról, az átlagosnál sokkal tartalmasabb felkészítési módszereiről, gyakorlatorientált képzési rendszeréről és rendkívül széles oktatási, közigazgatási és vállalati kapcsolatrendszeréről.

A hasonló intézményekhez képest kivételesnek tekinthető, hogy a Hangmester (OKJ 54 213 01), Mozgókép- és Animáció-készítő (OKJ 54 213 03) és Mozgóképgyártó (kizárólag felnőttoktatás keretében!) gyakorlati képzések az iskola saját, minden igényt kielégítő stúdiójában történnek, ahol digitális keverőpult, 7 db videokamera, Avid vágóeszköz, komplett világítóberendezés áll hallgatóink rendelkezésére.

Hangmester, mozgókép- és animáció képzésünk erőssége, hogy kifejezetten sok, külső helyszínen történő gyakorlási, személyes ismertszerzési lehetőséget biztosít hallgatóinak. Ebben Budapest legismertebb előadóhelyei, stúdiói, rendezvény helyszínei és az ország legismertebb fesztiváljai a partnereink.

A Szent György Média és Informatikai Szakgimnázium informatikai tárgyú képzései (Gazdasági informatikus OKJ 54 481 02, Infokommunikációs hálózatépítő és üzemeltető OKJ 54 481 03, Műszaki informatikus OKJ 54 481 05) illetve a pénzügyi tárgyú képzései (Pénzügyi termékértékesítő /bank, befektetés, biztosítás/ OKJ 54 343 01) a legjobb gyakorlati szakemberek közreműködésével zajlanak.

Stratégiai partnerünk a Biztosítási Oktatási Intézet Fejlesztési Alapítvány Szakközépiskola, amely államilag elismert Biztosításközvetítő hatósági vizsga és a Pénzügyi közvetítő hatósági vizsga intézmény is egyben, így a legtöbb hazai biztosítóval és pénzintézettel napi, operatív kapcsolatot ápol, ezzel is támogatva a hallgatók szakmai képzését és személyes integrációját a pénzügyek világába.

A Szent György Média és Informatikai Szakgimnázium államilag támogatott (ingyenes) képzési keretszámainak betöltése után - valamennyi szakán - „fizetős” képzéseket is biztosít.

Az ingyenes képzést biztosító hallgatói keretlétszámba történő bekerülés érdekében a Szent György Média és Informatikai Szakgimnázium a jelentkezők részére felvételi vizsgát tart.

A Szent György Szakgimnáziumban CISCO Hálózati Akadémia, valamint ECDL vizsgaközpontot is működik, így az alapszakok mellett lehetőség van a nemzetközi számítógép-használói bizonyítvány megszerzésére is.

A Szent György Média és Informatikai Szakgimnázium legfőbb törekvése, hogy a végzősök a megszerzett elméleti tudásuk és gyakorlati tapasztalataik birtokában képesek legyenek a lehető legrövidebb időn belül elhelyezkedni.

A Szent György Média és Informatikai Szakgimnázium Budapest belvárosában, Ferencváros szívében található. Iskolánk tömegközlekedési eszközökkel és autóval is könnyen megközelíthető.

Azokat az ambiciózus, elkötelezett, informatika, pénzügyek, zene, film és művészetet szerető fiatalokat keressük, akik piacképes, biztos gyakorlati tudást kívánnak szerezni, valamint azokat, akik a későbbiekben felsőoktatási intézményekben szeretnének továbbtanulni és az átmeneti időszakot is hasznosan akarják eltölteni.

 

Elérhetőségek:

Szent György Média és Informatikai Szakgimnázium
Cím: 1096 Budapest, Lenhossék utca 24.
Telefon: + 36 1 246 4655
Iskolatitkár: Szlezákné Balázs Ágota+36 30 403 5149
E-mail: iskola{kukac}szgyf.hu
Igazgató: Kékesi Szabolcs (igazgato{kukac}szgyf.hu)
Iskolatitkár: Szlezákné Balázs Ágota (iskolatitkar{kukac}szgyf.hu)

Tanáraink

Online jelentkezés Online
jelentkezés

Jelentkezz most, könnyen és gyorsan képzéseinkre! Csak egy pár kattintás és kezdetét veheti a tanulás.

E-jelentkezés

Facebook oldalunk Facebook
oldalunk

Csatlakozz oldalunkhoz, ha érdekelnek az iskola hírek, élet képek, fim és zenei újdonságok....

Kattints!

Segíthetünk? Segíthetünk?

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kérdezz iskolánkról és képzéseinkről, készséggel segítünk.

E-mail küldés

E-napló E-napló

Belépés a Szent György Média és Informatikai Szakközépiskola E-naplójába.

Belépés